datanätverk

Elektrounion designar och installerar framtidens säkra och stabila nätverk i Stockholm. Med våra certifierade tekniker och kvalitetsprodukter tar vi helhetsansvar från idé till färdig leverans.

Vi bygger nätverksinstallationer, trådat eller trådlöst nätverk, och är med hela vägen från planering och projektering till installation och driftsättning. På så sätt ger vi dig access till omvärlden via standardiserade produkter och anpassade installationer för data, teletrafik, koppar och fiber – allt komplett med serviceavtal. Du kan även dra nytta av rut- och rotavdraget för arbetskostnaden.

Garanterad funktionalitet över lång tid är ett gemensamt krav från alla våra kunder.

Det är därför viktigt med rätt system för kundens ofta unika behov. Vi anpassar alltså all utrustning, så som switchar och accesspunkter, utefter dina önskemål. Boka oss för en presentation vid nästa styrelse- eller ledningsgruppsmöte, stämma eller årsmöte. Låt oss berätta vad vi kan göra för att säkra er IT-infrastruktur!

Av den totala investeringen i IT-lösningar avsätts det alldeles för lite pengar till den infrastruktur som krävs för att kunna hantera den ökande informationsmängden därute. Som ett resultat av det så har nätverkskopplad hård- och mjukvara en kort livslängd, och behöver därför bytas ut och uppdateras kontinuerligt. Vi löser det åt dig.

svagt wifi hemma? 

Vi förbättrar din trådlösa anslutning

Nya datauttag?

Vi fixar datauttag

Fiber?

Vi installerar ny fiber till ditt nätverk